Arkiv 2013

Nu fyller vi på med nya ljudklipp från Live at Heart 2013.

 

Det var inte enbart musiker som besökte vår studio. Här berättar Alexandra Wanngård varför hon valt att jobba med management och projektledning inom musik och eventbranschen. Och naturligvtvis vad hon gör på Live at Heart!

Vi hade en strid ström av besökare till vår studio vilket genererade ett stort antal samtal kring musik och artisteri. Och ett antal exklusiva livespelningar, bara för Festivalradion.

[edit: sidan uppdateras kontinuerligt fr o m måndagen den 9/9 och fler intervjuer kommer till, undan för undan

Vi börjar med Stefany June. Energi och närvaro utöver det vanliga. För övrigt den första artisten att spela live i vår ganska enkla ”musikstudio” i lobbyn på Behrn Hotell.

stefanyjune
Stefany June

___________________________

 

Vi kan ha varit först i medievärlden med att boka en intervju med ett band vi aldrig hört, med hjälp av Instagram.

vietcongpornsurfers2
Vietcong Pornsürfers

___________________________

De gjorde stort intryck på redaktionen redan förra året, därför var extra kul att få  hälsa LA-baserade Magnuson välkomna åter!

Magnuson
Magnuson

___________________________

6 timmar direktsändning komprimerad till 60 minuter av det bästa.

redaktionen2013bildweb
Festivalradions redaktion 2013

Välkommen in till till vår studio i lobbyn på Behrn Hotell, Stortorget Örebro. Klockan 14:30 fredagen den 6/9 packar vi upp sen kör vi liveradio från 18:00 fram till midnatt. Minst!

Från vänster: Tobias Extor, Johanna Liljedal, Rebecca Johansson, Alexandra Winberg, Tomas Jennebo. Foto: En av två glada, för oss okända gatuflanörer.

festivalradion2012letterNedräkning pågår. Klockan 18:00, fredagen den 6 september sparkar vi igång live-sändningen från årets Live at Heart. Du hör oss via webben (klicka på jenneboradio i rutan till höger) och på FM-bandet över Örebro på frekvensen 95,3 . FM-sändningarna är möjliga tack vare gott samarbete med Örebro Närradioförening. Självklart lyfter vi lite extra på festivalkepsen för Björn Andersson som rent praktiskt drar ett tungt lass som sändningstekniker och allt i allo i ”ångradiostudion” på Rickardsbergsgatan. Vi sänder 18:00 till midnatt den 6:e och 7:e september parallellt på webben och i etern.

Precis som förra året kommer vi att ha festivalradiostudion i Behrn Hotels lobby på Stortorget i Örebro. Kom gärna förbi och hälsa på!

Är du artist och vill spela live i någon av våra sändningar, är du mer än välkommen. Eller om du ”bara” är sugen på att komma och berätta om din musik. Hör av dig! Mailadressen är redaktionen@festivalradion.se

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>